×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار اتحادیه

امروز : یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 8 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
استقرار میز خدمت مالیاتی گامی برای کاهش چالش‎های مالیاتی صنف آهن بود/ از بررسی فاکتورها تا مشاوره مالیاتی

سازمان امور مالیاتی به تازگی با استقرار میز خدمت در اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران، اقدام به بررسی و رفع مشکلات فعالان این عرصه نموده، اقدامی که به گفته حمیدرضا رستگار، رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد، گامی مثبت در کاهش موانع و مشکلات مالیاتی اعضای صنف بوده است. اینکه این اقدام تا چه میزان به رفع مشکلات این صنف کمک کرده است موضوع اصلی بحث با رئیس اتاق اصناف بود که در ادامه می‌خوانید.

رئیس اتاق اصناف تهران در پاسخ به این پرسش  که استقرار میز خدمت سازمان امور مالیاتی در اتحادیه تاچه میزان در رفع مشکلات مالیاتی اعضای صنف موثر بوده است؟ گفت: یکی از اقدامات موثر سازمان امور مالیاتی برای تسهیل امور کسب و کار و خدمت‌رسانی به مردم ایجاد میزهای خدمت در اتحادیه‌ها از جمله” اتحادیه آهن و فولاد” است. ما از پانزدهم ماه گذشته تا فردا ، از ساعت ۹ صبح تا پایان وقت اداری میزبان نماینده سازمان امور مالیاتی هستیم.

وی افزود: با اطلاع‌رسانی صورت گرفته به اعضاء همکارانی که مشکل مالیاتی و نیاز به مشاوره داشتند، گزارش کاری خود را ارئه دادند تا نماینده سازمان امور مالیاتی، رسیدگی‌های لازم را  صورت دهد. خوشبختانه در صنف ما این اتفاق افتاد و این اولین باری است که نماینده امور مالیاتی به طور مستمر در اتحادیه حضور داشت و همکارانی که  نیاز به مشاوره داشتند با اطلاع رسانی کاملی که صورت گرفت، مراجعه کرده و این اتفاق خوب رقم خورد. امیدوارم که این روند ادامه‌دار باشد هرچند که ما در ماه‎های گذشته هم میزهای خدمتی از سازمان امور مالیاتی داشتیم، به طور نمونه ما امسال دو  میز خدمت مجزا داشتیم که به صورت برخط به پیگیری مشکلات همکاران ما پرداختند و نتیجه خوبی از آنها حاصل شد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان آهن و فولاد تهران در ادامه در پاسخ به  این پرسش که اکنون در خصوص چالش‌های موجود اعم از بحث مالیات ۹ درصد بر ارزش افزوده و فروش غیررسمی فاکتور، توسط تأمین‌کننده‌ها، چه اقداماتی صورت گرفته است؟ اظهار داشت: همانطور که می‌دانید اولین سالی که قانون ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده اعمال شد، تمام صنوفی که مشمول این قانون شدند، ملزم به اجرای این قانون شدند. اقدام حمایتی که از طرف ما برای  خرده‌فروش‌هایی که نمی‌توانستند، فاکتورهای رسمی تهیه کنند، صورت گرفت و  تا سال ۱۳۹۹ باقی بود، ارائه بخشنامه‌ای با عنوان ضریب کاهشی بود که مشمول اشخاص حقیقی می‌شد که احیاناً خرده فروش بوده و قادر به تهیه فاکتور رسمی نبودند. این دستور العمل در سال ۱۳۹۹ اجرا شد و از آن تاریخ به بعد تا سال ۱۴۰۲ با بخشنامه دیگری به همکارانی که نمی‌توانستند فاکتور رسمی داشته باشند، کمک شد. اما متأسفانه در این میان بعضی از شرکتهای کاغذی برای فریب دادن برخی صنوف از جمله همکاران ما، فعالیت‌های غیرقانونی صورت دادند؛ لازم به ذکر است که این شرکتها هیچ ارتباطی با صنف ندارند و تنها به جهت سود نامتعارف و غیرقانونی، تأسیس شده‌اند. توصیه اکید ما این است که مردم باید متوجه باشند و در دام این شرکت‌های سودجو، نیفتند.

رئیس اتاق اصناف تهران در پایان با اشاره به این موضوع که اتحادیه در فضای آموزشی و نظارتی فعالیت‌های خوبی داشته و بر رفتار مالیاتی بازار نظارت دارد، گفت: اتحادیه با برگزاری جلسات مالیاتی در گروه‌ها، بخشنامه‌ها و موضوعات مهم مالیاتی را به همکاران آموزش می‌دهد. ما کانال‎هایی داریم که همکاران در آن عضو هستند و اطلاعات به روز و برخط موضوعات مالیاتی را آموزش می‌بینند تا بتوانند کسب و کار خود را با قوانینی که وجود دارد تطبیق دهند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.