- نویسنده : اتحادیه صنف فروشندگان آهن و فولاد و فلزات تهران
- ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
- 284 بازدید
- دیدگاهها برای درباره ما بسته هستند
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
اتحادیه آهن فروشان تهران و یا اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات شهرستان تهران جهت صدور و تمدید جواز ، ساماندهی صنوف ، آموزش و نظارت تاسیس شده است . آهن و مشتقات آن یکی از مصالح اصلی و کاربردی در صنعت ساختمان سازی می باشد . گرچه استفاده و بهره برداری از آهن آلات فقط محدود به عرصه ساختمان سازی نیست و در صنایع مختلف نقش کلیدی را ایفا می کند . همین اهمیت سبب شد تا در سال ۱۳۴۵ در تهران با حضور پیشکسوتان صنف ، تجار و واردکنندگان با هدف سازماندهی به صنف آهن اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات شهرستان تهران تشکیل شود . این اتحادیه جزو اولین اتحادیه های تحت پوشش به شماره ۴۱ بود . در ادامه به معرفی بیشتر این اتحادیه می پردازیم.
اعضای اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران
هر شخصی که شاغل در زمینه فروش آهن ، فولاد و فلزات است و پروانه کسب نیز دارد جزو اتحادیه آهن فرروشان تهران محسوب می گردد . هدف از تشکیل این اتحادیه حفظ و حمایت از حقوق صنفی و پیشرفت اقتصادی است . حداقل تعداد نفرات برای تشکیل اتحادیه باید ۳۰۰ صنف باشد .
هیات مدیره اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران
هیات مدیره این اتحادیه دارای ۷ عضو می باشد . ریاست اتحادیه در حال حاضر بر عهده جناب حمیدرضا رستگار می باشد . بعد از رئیس ، اعضای هیات مدیره شامل یک نائب رئیس اول و نائب رئیس دوم می باشد و همچنین دارای یک خزانه دار ، دبیر ، دو عضو هیات مدیره و بازرس می باشد . مدت زمان هیات مدیره چهارسال است .
وظایف اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران
۱- انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوی اتاق اصناف تهران طبق قوانین و مقررات
۲- پرداخت ۲۰ درصد از درآمدهای ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضویت برای تامین هزینه های عمومی
۳- تنظیم بودجه سال بعد اتحادیه . این برنامه بودجه باید حداکثر تا اول بهمن هر سال برای رسیدگی و تصویب به اتاق اصناف تحویل داده شود .
۴- تنظیم ترازنامه سالانه تا پایان خرداد ماه سال بعد و تحویل آن به اتاق اصناف
۵- ایجاد تسهیلات مورد نیاز آموزش عمومی ، حرفه ای و هنری هر فرد صنفی ، مستقلا یا با کمک سازمان های دولتی و خصوصی . همچنین همکاری های لازم با وزارت کار و امور اجتماعی برای تامین سرمایه طبق مقررات
۶- ایجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفی و انواع پروانه های فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران و تغییرات لازم در هریک و تحویل به اتاق اصناف به منظور رسیدگی و تصویب
۷- تدوین آئین نامه های مالی ، استخدامی ، اداری ، آموزشی ، تشکیلاتی و سایر مقررات اختصاصی
۸- نظارت بر اجرای صحیح تصمیماتی که اتاق اصناف در خصوص ساعات کار و تعطیلات فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات می گیرد .
۹- تشکیل یک کمیسیون حل اختلاف برای رسیدگی به اختلافات افراد صنفی
۱۰- اظهارنظر درباره محدوده صنفی فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران برای متقاضیان پروانه های جدید
۱۱- تشکیل کمیسیون فنی برای رسیدگی به شکایات مشتریان و نظارت بر حسن انجام کار و رعایت مقررات و اصول کسب توسط فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات
۱۲- معرفی یک نفر از میان اعضا به عنوان نماینده اتحادیه فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران در اتاق اصناف
منبع درآمد اتحادیه صنف فروشندگان آهن ، فولاد و فلزات تهران
هر اتحادیه ای هزینه هایی دارد که برای پرداخت این هزینه ها نیاز به یک یا چند منبع درآمد است . اتحادیه درآمد خود را از طرق زیر تامین می نماید.
۱- حق عضویت پرداخت شده چه از سوی اعضای جدید که باید حق ورودی هم بپردازند و چه از سوی اعضای قدیمی که فقط عضویت خود را تمدید می کنند .
۲- دریافتی از طریق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشی ، اداری ، فنی و انتشاراتی
۳- کمک های اتاق اصناف به این اتحادیه که با تائید و نظارت کمیسیون صورت می گیرد .
۴- هدایای اهدائی و اعانات